Prezentare

TSI Consultanta & Training - the company -


Prin brandul Sinaptiq Edu, TSI Consultanta & Training isi diversifica & dezvolta activitatea, organizand sesiuni de training interactive, conferinte & evenimente corporate de calitate. Firma are o experienta pe piata de profil de peste 10 ani, societatea fiind fondata in 2006 ca furnizor de formare profesionala, editura & firma de consultanta economico-juridica.

In cei 10 ani de activitate, TSI Consultanta&Training s-a evidentiat, fiind lider pe piata de profil din Romania, datorita noutatilor tematicilor abordate, a profesionalismul colaboratorilor sai (traineri practicieni in domeniile de specialitate), a calitatii serviciilor, si nu in ultimul rand a locatiilor alese. Credem in evolutie si in capacitatea fiecarui individ de-a invata constant lucruri noi. Flexibilitatea, adaptabilitatea si creativitatea sunt atuu-ri care ne caracterizeaza si pe care le apreciem la randul nostru in randul colaboratorilor.


SinaptIQ EDU - the brand -

 

Credem ca succesul fiecarei companii se fundamenteaza pe relatiile dintre membrii sai, atat in afara, cat si in interiorul biroului. Asta inseamna ca ascultam atat parerile participantilor, cat si ideile echipei si ale colaboratorilor, tinand seama in permanenta de feedback-ul acestora in dezvoltarea serviciilor noastre.

Nu doar ideile marete sunt cele care contribuie la dezvoltare, ci si “oamenii mari”. De aceea, echipa noastra este alcatuita din persoane cu abilitati tehnice, experienta, creativitate si nu in ultimul rand cu abilitati sociale. Fara profesionalismul, pasiunea si dedicatia lor, SinaptIQ EDU nu ar exista pentru a contribui la imbunatirea continua a business-ului clientilor & partenerilor.

Dorim sa ascultam nevoile partenerilor si sa le intelegem pentru a le furnizam cele mai bune solutii!

MISIUNEA

SinaptIQ EDU doreste sa amplifice succesul evenimentelor sale, din care amintim pe scurt Feminitate si Succes, Marketing la puterea X, sau Made in Romania, radicand standardele in domeniul dezvoltarii personale & profesionale.

Avand atat experinta cat si resursele necesare, dorim sa raspundem nevoilor specifice de dezvoltare ale echipelor din marile companii, freelanceri-lor, antreprenorilor si nu in ultimul rand, persoanelor care pun pret pe dezvoltarea personala si profesionala continua.

ECHIPA

Suntem o echipa entuziasta, dinamica & inovativa care pretuieste dezvoltarea personala si profesionala, atat pe cea individuala, cat si a partenerilor. Bazandu-ne pe experienta si atuu-rile individuale, dar si pe relatiile sudate deja la nivelul echipei existente, dorim sa contribuim la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor de training din Romania, sa contribuim la dezvoltarea echipelor marilor companii, a indivizilor pasionati si nu in ultimul rand, sa contribuim la formarea de noi leaderi.


" SinaptIQ EDU s-a nascut din dorinta de-a dezvolta o echipa care sa aiba o filozofie puternica si o abordare profesionista."

Contact

  • Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti
  • (+4021) 222.00.29
  • 09:00 - 17:30
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata oportunitatile pe care le-am pregatit pentru dezvoltarea carierei tale.

Numele trebuie sa contina doar litere.
Prenume invalid
Adresa de email este invalida.

Invalid Input
Numele trebuie sa contina doar litere E-mail invalid