Termenii si conditiile

Termenii si conditiile

TERMENI SI CONDITII

Definitie

Site-ul www.sinaptiqedu.ro, denumit in continuare "www.sinaptiqedu.ro" este detinut si administrat de TSI Consultanta & Training S.R.L., denumita in continuare "TSI Consultanta & Training S.R.L" avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 16965016, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5027/2008, cu sediul in Str. Clucerului, nr. 55, Et. 4, ap. 13, interfon 13, Sector 1, Bucuresti., Romania, Tel.: (+4021) 222.00.19; Fax: (+4037) 289.19.93; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigarea pe site-ul www.sinaptiqedu.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice utilizator.

www.sinaptiqedu.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre sinaptiqedu.ro si utilizator, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul inscrierii.

Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului www.sinaptiqedu.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, marci inregistrate, este integral proprietatea TSI Consultanta & Training S.R.L si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TSI Consultanta & Training S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Sinaptiqedu.ro si logo-ul sinaptiqedu.ro sunt marci inregistrate ale TSI Consultanta & Training S.R.L.

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
SinaptiqEDU isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

Cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Inscriere

Inainte de a va inscrie, va rugam sa cititi cu atentie detaliile: domeniu, lector, data de incepere (perioada de derulare), taxa de curs, loc de desfasurare. Pentru a va inscrie la un curs sau un eveniment al firmei trebuie sa dati click pe butonul "Talon de inscriere" si sa completati campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Acuratetea informatiilor furnizate

Sunteti de acord sa oferiti datele corecte necesare inscrierii la curs. Acuratetea, corectitudinea si actualizarea informatiilor furnizate de catre utilizatori sunt in responsabilitatea acestora.

Conditii de returnare a taxei de curs

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de data de incepere/ data evenimentului.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza.

Politica de confidentialitate

SinaptiqEDU se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu cursantii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Last modified on Vineri, 18 Noiembrie 2016 11:11

Contact

  • Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti
  • (+4021) 222.00.29
  • 09:00 - 17:30
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata oportunitatile pe care le-am pregatit pentru dezvoltarea carierei tale.

Numele trebuie sa contina doar litere.
Prenume invalid
Adresa de email este invalida.

Invalid Input
Numele trebuie sa contina doar litere E-mail invalid